Novetats i productes tecnològics

Garantia de productes d’Apple i AppleCare

SHARE
, / 1151 0

AppleCare

Aquesta setmana passada he tingut una experiència amb la garantia d’un producte d’Apple, en el meu cas amb un iPhone 6. El cas és que el meu telèfon portava uns mesos que la bateria no funcionava gaire bé, el bluetooth es desconnectava i la càmera frontal estava descentrada, per tant vaig demanar hora a l’Apple Store i cap allà vem anar.

La primera qüestió va ser que com desenvolupador, jo havia instal·lat al meu telèfon la última beta d’iOS 10, i amb aquesta no podien passar les eines de diagnòstic, per tant van haver de restaurar a iOS 9, o això van intentar… Després de provar-ho més de 4 cops sense èxit van arribar a la conclusió que hi havia un problema amb la placa base i que el telèfon s’havia de canviar i aquí van començar els meus problemes…

Sabíeu que si compreu un producte d’Apple a través d’una empresa només teniu un any de garantia?

La llei espanyola, només otorga els 2 anys de garantia al consumidor final, per tant les empreses queden fora i Apple en aquest cas només dóna 1 any.

La garantia dels productes d’Apple, quan la compra és de consumidor final, funciona de la següent manera:
– El primer any de garantia el dóna Apple directament, ens podem dirigir a qualsevol Apple Store o trucar al servei de suport d’Apple.
– El segon any de garantia, qui dóna el suport és l’empresa que ens ha venut l’aparell, en cas de ser Apple, ens hem de dirigir a l’Apple Store on s’ha comprat i en cas de ser una altra empresa, ens haurem de dirigir allà.

En cas de comprar un producte mitjançant empresa, ens quedarem NOMÉS amb el primer d’any de garantia, per aquest motiu es recomana la compra de l’AppleCare.

Què és l’AppleCare?
És l’ampliació de garantia i dóna una sèrie de serveis premium:
– Reparació i servei a l’Apple Store sense peritatge, durant tot el període de garantia
– Servei telefònic, durant tot el període de garantia
– Recollida a domicili en cas de reparació o reemplaçament, durant tot el període de garantia
– Queda coberta la bateria independenment dels cicles de vida, durant tot el període de garantia

El que està clar és que la gent no acostuma a comprar l’AppleCare dels seus productes, com bé remarca l’enquesta que estem fent a Twitter:

Així doncs, podem concloure que la compra de l’AppleCare, és molt recomanable, per a les empreses, si no volen pedre el segon any de garantia…

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN