Novetats i productes tecnològics

Novetats d’Apple: Apple Watch, iPad Pro, Apple TV i iPhone 6S

SHARE
, / 1581 0

Aquesta tarda hem tingut Keynote d’Apple on s’han presentat les novetats de la casa de la poma, com ja comença a ser habitual la gran majoria de les coses que s’han presentat ja havien estat filtrades… Per tant poques sorpreses ens esperaven!

Apple Watch

Una de les primeres novetats que ha presentat Apple, han sigut alguns canvis en els models de l’Apple Watch, on podem veure noves corretges i nous colors per a l’Apple Watch (daurat, rosa i negre).

També han aprofitat per fer una petita demo del que serà el nou WatchOS 2, que estarà disponible a partir del dia 16 de setembre.

iPad Pro

Finalment es confirma un dels elements més esperats d’aquesta Keynote, un nou iPad de 12,9″, d’alta potència i amb una pantalla de gran definició (5,6 milions de píxels).

També per aquest model Apple presenta un element que Steve Jobs sempre havia rebutjat: l’Apple Pencil! El 2007, Jobs, va dir: “Stylus, qui necessita un stylus?”, doncs ara sembla que Apple 😉

En el vídeo de continuació podeu veure els detalls d’aquest nou iPad:

iPad mini 4

Un dels canvis que han passat més ràpidament són els del nou iPad mini 4, on han millorat el seu processador, la seva càmera i el seu rendiment en general.

Per altra banda, l’entrada d’aquest nou model ha fet el que els models anteriors baixessin de preu.

Apple TV

Una altra de les coses més esperades era la nova generació de l’Apple TV, amb App Store integrada. Per primera vegada els desenvolupadors podran crear aplicacions per ser reproduïdes a les seves televisions.

Amb un nou comandament completament redissenyat, que incorpora una interfície tàctil, a part d’accelerometres per tal d’interactuar amb les aplicacions.

Un altre element que també s’ha integrat amb aquest nou dispositiu, és Siri, que ens serveix per indicar de manera ràpida accions o preguntes. La llàstima és, que ara per ara, la Siri no està disponible en català.

iPhone 6S i iPhone 6S Plus

I per acabar, la joia de la corona, el canvi dels iPhones, Apple presenta un iPhone amb el mateix disseny que el seu model anterior, però amb varis canvis en el seu anterior.

Un d’aquests canvis és el 3D Touch, una nova manera d’interactuar amb les aplicacions, semblant al Force Touch de l’Apple Watch, aquestes accions ens permeten treure menús contextuals o ampliar informació d’alguns dels elements que tenim en pantalla:

Una altra de les millores és la càmera, la posterior ara té 12 MP i té la capacitat de gravar vídeos a resolució 4K.

Juntament amb nou processador i el nou iOS9 (que veurà la llum el proper dia 16 de setembre), aquest iPhone serà el més avançat de la companyia.

Podeu tornar a veure la Keynote a la web d’Apple

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN