Novetats i productes tecnològics

Posa el client de Telegram en català

SHARE
, / 2134 0

Per aquells que no sapigueu què és Telegram, estem parlant d’una aplicació de missatgeria instantània gratuïta i feta amb programari lliure. Ens permet crear grups, enviar imatges i videos i altres tipus d’arxius, ja que també disposa de clients d’escriptori. Amb 100 milions d’usuaris ocupa el tercer lloc en aplicacions d’aquest tipus.

Doncs ara, gràcies als companys de SoftCatalà, és possible traduir els seus clients per a dispositius iOS, Android o Windows Phone.

La traducció al català del Telegram es realitza des de la plataforma Transifex amb la col·laboració de traductors voluntaris. Hi han participat, entre molts altres, membres de Softcatalà i de Tradu.cat. Aquesta traducció està llesta des del febrer de 2014, però els desenvolupadors ara per ara no l’han introduït a la versió oficial, per aquest motiu SoftCatalà ha decidit crear un bot per tal d’ajudar als usuaris en el procés d’instal·lació.

Per a posar el Telegram en català, només cal enviar un missatge a l’usuari de Telegram @softcatala i indicar la plataforma: Android, iOS o WindowsPhone. Tot seguit, el robot us enviarà el paquet de llengua catalana i les instruccions per a poder-lo aplicar.

Telegram captura iOS  Telegram captura Android

Des de SoftCatalà es demana fer difusió mitjançant les xarxes d’aquesta traducció, per tal que Telegram acabi introduïnt-la de manera oficial a la seva aplicació!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN