Novetats i productes tecnològics

, / 1694 0

hello world

SHARE

elscibernetics

Els Cibernètics neix l’any 2015 amb l’objectiu de compartir novetats i ressenyes tecnològiques. Analitzarem, provarem i us explicarem com són i funcionen els nous dispositius amb els que treballem o que cauen a les nostres mans. Tampoc oblidarem les novetats en programari i apps tecnològiques.

Apassionats del món Apple centrarem part important de la nostra activitat a parlar d’aquesta marca i el seu sistema de programació. Tothom té els seus orígens (el Bloc d’Apple en català des del 2006) però en aquesta ocasió no només ens volem tancar a parlar d’Apple sinó que estem oberts als dispositius Android i altres aparells techies que creiem que puguin ser d’interès.

També tindran cabuda les telecomunicacions, les xarxes socials i la domòtica. I per què no, la tecnologia familiar, la didàctica i en definitiva aquella que forma part de la nostra quotidianitat.

Qui som?

Miquel Labòria, CEO de l’empresa tecnològica Bloks Telemàtics S.L., es dedica a la programació d’aplicacions mòbils, en entorns Apple i webApps multiplataforma. Actualment treballa a l’equip de mobile de l’empresa Vueling, és assessor tecnològic del Fútbol Club Barcelona i exerceix la docència a la Universitat Politècnica de Catalunya. L’any 2006 va crear el blog d’Apple en català, on va desenvolupar iPhoneCat (la traducció al català de l’iPhone, abans que aquesta fós oficial).

“Pare de la nena i 2 nens més guapos del món, casat amb la . Fanàtic d’Apple, em dedico al desenvolupament d’Apps i al Social Media”

Sílvia Soto, sòcia i directora de Comunicació a Bloks Telemàtics S.L., es dedica a la comunicació corporativa, xarxes socials i elaboració de plans de comunicació. Organització, gestió i seguiment d’esdeveniments amb suport tecnològic (xarxes socials, socialmedia stream, UX/UI, anàlisi de resultats a través d’eines d’anàlisi propi com promotweets). Gestió de contingut web. Ponències i formació.

“Aquesta seria la definició del que faig en el meu entorn professional. Però també m’agradaria explicar-vos una mica qui sóc. Apassionada de la meva família, de la gastronomia i la fotografia, intento plasmar aquestes tres passions en el meu blog més personal: Cuinetes”.

Benvinguts! 🙂

Autor
Sòcia i directora de Comunicació a Bloks Telemàtics S.L., es dedica a la comunicació corporativa, xarxes socials i elaboració de plans de comunicació. Organització, gestió i seguiment d’esdeveniments amb suport tecnològic (xarxes socials, socialmedia stream, UX/UI, anàlisi de resultats a través d’eines d’anàlisi propi com promotweets). Gestió de contingut web. Ponències i formació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

PASSWORD RESET

LOG IN